Hindistan Cevizi Yagı Cold Press


Vücudumuzun suya, saçımızın neme ihtiyacı var !

Peki bu nemi en hızlı ne ile sağlarız? Youtube kanallarında bir çok vlogger'dan tek ortak bir tavsiye gördüm ve uyguladım ! Sonuç?

Parlak ve bakımlı saçlar hem de sadece 25Tl vererek 1.5 ay kullanabilirsiniz. Hele de saçlarınız benim gibi boyadan yıpranmışsa bunu her banyo öncesi en az 1 saat bekletin.

Öneri(ler)im!

-Hem saçım yıpranmış, hem de hergün fön çekiyordum dolayısıyla saç yıpranıyordu. Her gece yatmadan önce saçınıza hindistan cevizi cold press olsun sürün hatta varsa zeytinyağı, E vitamini, Bepanten ampul ve argan yağı arada birlikte sürün ve uyandığınızda yıkayın👌 Saçımız neme doyuyor, parıl parıl parlatıyor ve HIZLI UZAMASINA sebep oluyor. Çünkü hızlı uzayan saç, sağlıklı saçtır. Saçınızı yıkadıktan sonra çıkmadan önçe saçınızı öne eğip, Soğuk su ile şok yapın saç derinize veeee saçlarınız gülmeye hazır 😊
- Diğer önerime gelince; saçınızı benim gibi çok boyatıyorsanız (dip boys dahil), saçınıza bu cold press hindistan cevizini sürüp, öyle boyatın. Bir zararı yok boyanın rengine aksine saçın yıpranmasını azaltıp, parlamasına sebep oluyor. Gerçekten muhteşem!
- Tek saç ile bitmiyor tabiki :) Yüzüme düzenli sürüp ne kadar bekletebilirsem beklettim. Bekleme süresi 1 gün ile yarım saat arasında değişti. Sonuç?
Yüzüme parlaklık geldi !
Sivilce lekelerim azaldı !
Bebek gibi yumuşak bir cildim oldu !
Kırışıklıklarım çok olmasa da etki gösterdi azalmasında !
Not: Yüzüm yağlı olmasına rağmen, daha fazla yağlandırıp sivilce yapmadı ve aksine yukarda saydıklaım gerçekleşti.
-Makyaj temizleme olarak da kullanabiliyorum. Çok etkili değil fakat makyajımı çıkatırken kırmızılık, alerji gibi etkileri çok azalttı.

Denedikten sonra sonuçlarınızı #tipsbyhande hashtagı ile paylaşabilir veya instagram hesabımdan sorularınızı sorabilirsiniz 💁
Not: Erkekler de kullanabilir :) Nereden mi biliyorum? Babam her gün sürmeden uyumuyor ve gençleşti resmen ! Saçlarını güçlendirip, dökülmesini azalttığı gibi kırışıklıklarını da azalttı. ;)

İyi denemeler,
Hande

Your body need water and your hair need moisture !

My tips:

- ıf you want to make shiny and health hair, you can use cold press cocunut oil before bed (if you want you can add Argan oil and Olive Oil) and sleep. After wake up, you can wash it and make shock effect with cold waater at the end of washing process. This also helps hair to grow fast because your hair is full of vitamin it needed. Also if you do not want to sleep with oils, you can wait 1 hour and wash it afterwards.
- My second tip is that if you dye your hair frequently, you can use cocunut oil cold press before dying which made my hair shiny and it also cause less damage on your hair.
-You can use this oil not only for your hair but only for your skin. It reduced my acnes, i had soft, shiny skin. I have applied this oil up to 1 day and i have sometimes used 30 min. It depends on you.
-You can also use for removing the make up but it is not so useful for that. However it reduces the redness of your skin when you are appling the make up removal.

You can share your trials with hashtag #tipsbyhande . Also you can ask me any question via instagram which is @tipsbyhande 💁

Have a good trial,

Bests

Hande

Yorumlar

Popüler Ürünler