The Body Shop Peppermint Foot Rescue



Happy Feet, Happy Life !

Ayaklarımızın mutluluğu demek, sinirlerimizin azalması demek :) Pamuk gibi bir insan oluyorsunuz gerçekten. The Body Shop Peppermint Intensive Foot Rescue ürünü hem ayaklarınıza sürünce ferahlatıyor hem de nemlendiricilik oranı diğer ayak kremlerine oranla çok ama çok yüksek. Ben bu ürünle 6 yıl önce tanıştım ve bir zaman ara vermeye kalktığımda onsuz yapamayıp tekrar aldım :) Şiddetle tavsiye ederim !

Önerim:

Banyodan hemen sonra ayaklarınızı kurulayıp sürün. Mümkünse banyodaki buhar gitmeden sürün ve bir dakika bekleyin sonrasında havlu coraplarından giyip, ev patiği veya ev terliği giyin. 1 saat sonra etkisini göreceksiniz :)

Ayaklarınızla mutlu akşamlar !


I have been using this product for 6 years and it is giving both cooling and moisturizing effect on your feet. I strongly recommend it !


My tip: You should dry your feet after bath but not wait to dry more than 10min :) If it is possible, use this product with the steam in the bathroom after taking shower. You can wear socks after usage and you will see the difference and softness 💕

Happy evening !

Hande

Yorumlar

Popüler Ürünler